Hos Nynorm har vi designet vores leveringssystem med et mål for øje – vores kunders behov. Vi ved nemlig, at vores kunder ønsker en hurtig og præcis levering, så de modtager deres varer på det tidspunkt de forventer og ønsker det. Derfor sætter vi en hurtig og effektiv levering i højsædet.

Vores leveringsproces ser således ud:

Du bestiller varen – enten via telefon, e-mail eller på vores webshop.

Bjælkehuset læsses på paller fra vores lager i Danmark eller direkte på vores fabrik i Estland.

Pallerne køres afsted mod kunden.

Pallerne læsses af hos kunden.

Pallerne er nu sikkert og hurtigt leveret og byggeriet kan begynde.

Erfaring og ekspertise

Vi benytter de samme vognmænd til alle vore leverancer, derfor ved de, hvordan dit bjælkehus skal håndteres. Når huset er læsset i Odense, er der ingen omlæsninger undervejs, det betyder at dit nye bjælkehus kommer sikkert frem til dig uden nogle ærgerlige transportskader.

Huset leveres i en eller flere pakker, hver pakke er inddækket i plastik, som beskytter materialerne under transporten, men det betyder også, at du kan have materialerne liggende på grunden et stykke tid uden de tager skade. Der vil på de leverede pakker være påklæbet eller ilagt en tegning med stykliste. Montagevejledning kan downloades på vores hjemmeside.

Hurtig levering

Vi leverer alle vores bjælkehuse til fast aftalt tid, som er koordineret med din planlægning af monteringen. Vi har kort leveringstid på selve produktionen af husene.

Det er vores erfaring at processen med blandt andet byggetilladelse er længere en man forventer, derfor er det vigtigt, at du kommer igang med projektet så tidligt som muligt.

Under de enkelte bjælkehytter og bjælkehuse, kan De se hvor lang den forventede leveringstid er på den enkelte bjælkehytte eller bjælkehus. Og på vores lagervareside, kan de se hvilke varer vi kan levere direkte fra vores lager.

Læs også vores Handels- og leveringsbetingelser her.