Vi bestræber os altid på at på give kunderne den bedste service muligt. Derfor er vi også altid meget stolte og beærede over, at nogle af vores kunder vælger at sende os et par ord, der beskriver deres oplevelser med Nynorm. For vores arbejde er ikke udført, før vi kan har en glad og tilfreds kunde, der har haft en fantastisk oplevelse med at få bygget deres drømmebjælkehus.

Nedenfor har vi samlet en række udtalelser og beretninger, som vi er særligt stolte af:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Brev fra kunde)

Jeg kontaktede Nynorm, hvor jeg fremsendte min egen tegning over et bjælkehus, som jeg gerne ville have dem til at give et tilbud på. Jeg var nødt til at tegne huset selv, idet der i vores haveforening er særlige regler om, at husene skal ligge i skel, og af samme grund ikke må have vinduer eller åbninger ud til naboens terrasse (på den ene langside af huset). Jeg sendte min tegning til flere selskaber, og fik den bedste løsning og pris hos Nynorm, hvorfor jeg bestilte bjælkehuset i 50 mm bjælker.

Jeg fik leveret  hele byggesættet og gik i gang med at tælle alle stumperne op, og konstaterede at alt var til stede, og da jeg i forvejen havde lavet fuldstøbt fundament, kunne je gå igang med selve “Lego-sættet”.

Da jeg aldrig før havde bygget noget som helst og ikke har været håndværker i mit aktive arbejdsliv, var det jo lidt af en udfordring af gå i gang med, med det har været en pragtfuld oplevelse, og selvfølgelig var der nogle ting undervejs, som “drillede” mere eller mindre.

Når der var drillerier, var det skønt at kunne ringe til Nynorm, hvor jeg hver gang havde kontakt til Flemming Thomsen, og jeg fik straks en anvisning på hvad og hvordan jeg kunne komme videre. 

Derefter gik det slag i slag med at lægge tagbrædder på, få sat sternbrædder op, samt vindskeder, og efterfølgende har jeg monteret tag, tagrender og nedløbsrør.

Indendørs blev det til montering af et Ikea-køkken, og badeværelset blev gjort færdigt i form af støbt gulv, elektrisk gulvvarme, lagt klinker og sat fliser op, efter der var blevet isoleret og vådrumsforseglet.

Alt i alt var vi klar til at “flytte ind”, men selvfølgelig har der været mange ting efterfølgende at få gjort helt færdigt. Herunder også få sat en varmepumpe op, som den eneste varmekilde, og endelig en SolarVenti solenergi til at holde huset tørt m.v. i vinterhalvåret.

Alt i alt en god byggeoplevelse og en stor tak til et godt firma i form af NYNORM, som jeg kun har kunnet anbefale til andre.

Med venlig hilsen.

Henni og Bjarnebr
Søborg

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Brev fra kunde)

Lige fra første færd, følte jeg bare, at dette var et firma, med styr på tingene…! Og uanset, at jeg har et handicap, som gør mig svær at forstå, kunne jeg altid regne med, at Flemming Thomsen, som jo repræsenterer firmaet (hytte-afdelingen) udadtil, gav sig tid og overskud til, at høre på mine “dumme” spørgsmål

Og ALT var som lovet, alt var bare iorden!- og til tiden…..

Vi videregiver jeres navn til venner og bekendte, og andre, der skal have bygget nyt i haven…

Vi spreder vores erfaring, med et godt og meget fint tilfredsstillende firma!

Med venlig hilsen.

Ejnar og Anne
København S

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(artikel af kunde)

Poul Henning Kamp var så begejstret for vores Ærø 1, at han valgte at skrive et indlæg på sin blog omkring det. Herunder har vi uddrag fra hans indlæg – hele indlægget kan læses her

“Man kan bygge Eiffeltårnet af tændstikker og skråtagsbro af legoklodser, men hvad stiller man op med 6,254 m^3 tømmer fra Estland ?

MHytten hedder “Ærø 1” og leveres af et firma der hedder Nynorm.dk som henter byggesættet på et savværk i Estland…

…hvis man genkender en muggert når man ser en, og sørger for at bundrammen ligger vandret og i vinkel, så er resten. Ikke væsentligt forskelligt fra Lego-klodser…

…Hytten kan bygges med en anmeldelse som kommunen har 14 dage til at brokke sig over, hvis de ikke svarer bygger man bare løs.

Anbefalet.

….Så ja, jeg ved godt at man kan købe et byggesæt til en hytte i det lokale discountmarked for under det halve af hvad jeg har betalt. Men min hytte er i 70mm masivt træ, har termovinduer, alle mål passer på en prik og den skal hverken have stormbarduner i magsvejr eller et patentbånd på kryds, før døren i det hele taget kan lukkes

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Vi overtog sidste sommer en kolonihave som trængte til en kærlig hånd og både hus og have skulle have en ordentlig omgang.

Det eksisterende hus var ikke noget at råbe hurra for, så vi besluttede os for at købe et nyt hus – og her faldt vi for muligheden for at kunne designe vores helt eget unikke bjælkehus hos Nynorm. En beslutning som vi aldrig har fortrudt.

Huset blev leveret som aftalt og kvaliteten var i top. Og der manglede intet, faktisk var der så meget træ til overs, at vi med overskudstræet kan udvide vores rækværk til at gå hele vejen rundt om terrassen.

Selve byggeprocessen var både sjov og spændende, specielt for “bygmesteren”, der er tidligere tømrer og som fik rig mulighed for at svinge med hammeren..

Selvom vi stadig mangler at få lavet meget af det indvendige, så er vi super glade for vores nye hus – et hus som vi håber, kan danne en hyggelig ramme for mange solrige dage i haven og lyse sommeraftner på terrassen.

Ann-Christin
Ishøj

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Mit gamle kolonihavehus brændte ned pga. en skorstensbrand og jeg var sønderknust. Mit daglige fristed, hvor jeg mødtes og hyggede mig med vennerne var væk og jeg følte at der aldrig igen skulle blive et hjem ud af det sorte askehul, der var tilbage, der hvor mit hus engang stod.

Da jeg ikke selv kunne overskue at skulle i gang med at bygge et nyt hus, fik jeg gode venner til at stå for hele processen.

De fandt frem til huset (et lille, dejligt Ærø 2), stod for planlægningen af arbejdet og økonomien. Så jeg kunne bare læne mig tilbage og se mit splinternye hus tage form. Vi fik en tømrer som Nynorm Bjælkehuse anbefalede til at lave huset for os, og han kunne sit kram. I løbet af ingen tid var huset oppe, der var lavet en tilbygning og det var blevet fuldisoleret. Og selvom huset ikke helt havde sat sig nok til, at de sidste detaljer kunne gøres færdige, så flyttede jeg ind med det samme.

Jeg er i dag ovenud lykkelig for mit nye fristed. Selvom branden var en forfærdelig oplevelse, så har det at jeg så hurtigt har kunnet få et nyt hus at bo i, virkelig været en velsignelse. Og mit nye hus er lige mig – det har al det som jeg har brug for, så jeg kan ikke forlange mere.

Jeg fortæller vidt og bredt at jeg at jeg ikke kunne have ønsket mig et bedre hus og bliver glad hver gang jeg besøger mit splinternye kolonihavehus.

Palle
Odense SV

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Min kone var ude og besøge en venindes kolonihavehus og hun faldt pladask for roen, freden og idyllen i kolonihaven. Så sådan et skulle vi pludselig også have.. Og så mente hun forresten også, at sådan et kolonihavehus kunne være en god “aktiveringsmulighed” for mig, nu hvor jeg var gået på efterløn. Så det tog os ikke længe, før vi anskaffede os en kolonihave selv.

Men det var et rigtigt “håndværker-tilbud” vi fik os, for såvel have som hus havde været forsømt i mange år. Men der var jo ikke andet at gøre end at tage fat og begynde fra en ende af.

Efter de allermest presserende ting var blevet ordnet, bestilte vi en “Løkken” hos Nynorm bjælkehuse, da det var et hus der både passede til vores grund og vores ønsker.

Sammen med en ven, der er tidligere tømrer, gik vi i gang med at sætte huset op. Og da vi begge er efterlønnere, kunne vi arbejde igennem hele dagen og huset var hurtigt rejst. Det gik hurtigt og smerte frit – og vi var meget overraskede over hvor godt det hele passede sammen. Vi skulle ikke en eneste gang have saven frem og save bjælkerne til – det passede bare..

Og selvom hele projektet blev forsinket lidt pga. to gulvbrædder der manglede, så var folkene hos Nynorm hjælpsomme og fik skaffet det der manglede forholdsvist hurtigt.

Vi fik vores hus i April måned og allerede i Juni var det færdigt. Så vi havde hele sommeren til at nyde vejret, haven og ikke mindst vores bjælkehus.

Ole
Nyborg

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Vi stod og skulle have et hus til vores kolonihavegrund, som både ville brugbart og samtidig pænt at se på.

Vi besluttede os for et Nynorm bjælkehus, da det gav os muligheden for at designe vores eget hus og samtidig var vi ret vilde med hvordan hjørnesamlingerne og de gennemgående bjælker giver liv til husets udseende.

Da det fra start var vigtigt for os, at vi ikke bare skulle bo i en firkantet kasse som alle andre, var muligheden for selv at designe vores hus vigtig, da vi gerne ville have en masse hjørner, vinkler og hyggelige kroge i huset – noget som vi til fulde opnåede.

På trods af nogle stramme regler fra haveforeningens side, så fik vi designet et rigtigt dejligt hus, hvor kvadratmetrene er udnyttet optimalt. Og så har vi endda fået, synes vi i hvert fald selv, det flotteste hus i hele kolonihaveforeningen.

Vores oplevelse med Nynorm har været særdeles positiv – og de gange hvor vi ikke var helt enige om hvordan tingene skulle være, så var de meget imødekommende og hjælpsomme.

Tom
Ishøj

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Vi var så heldige at få en kolonihave ikke langt fra hvor vi bor. Men da det var et “dødsbo”, var der mange ting som vi gerne ville have ændret, deriblandt huset. Det gamle hus var nærmere et skur end et egentligt hus og med 2 voksne og et lille barn, så ville vi gerne have lidt mere plads.

Vi fandt frem til Nynorm bjælkehuse som virkede rigtig interessante. Og da fruen i huset er bygningskonstruktør, så blev det selvfølgelig et specialdesignet hus vi fandt frem 🙂

Det var selvfølgelig lidt en udfordring at skulle begrænse sig til 30 m2, men det gik, og vi fik designet er hus vi syntes opfyldte de krav vi havde.

Huset blev leveret som det skulle og i løbet af en uge var det sat op – vi var faktisk ret overraskede over hvor hurtigt det var at sætte op..

Kvaliteten er i top og vi føler at vi har fået det perfekte hus til vores lille have.

Debbie
Taastrup

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Hej Flemming

Sippedeje som huset hedder – og som jeg er lidt stolt af. Jeg havde hjælp af en til at sætte huset af – lave fundament – rejse huset og derefter har jeg faktisk selv klaret resten. Så det indikerer jo også at det faktisk godt kan lade sig gøre for en enlig kvinde uden nogen erfaring på dette område. Tegningerne var til at forstå og det hele passede faktisk på en prik. Det største arbejde var ikke at samle huset men at få grundet og malet alt det træværk. Havde jeg vidst at vinduer og døre kunne leveres malede så havde jeg gjort det for det var et stort arbejde.

Huset er model Fanø 2,25 med udbygning. Udbygningen har jeg vendt så døren lukker op bagud. Der er så lavet en åbning mellem hus og udbygning og denne bruges nu som mit soveværelse. Det er bygget i sommeren 2007 og ligger på adressen Haulundvej i Ribe. Der er ikke noget husnummer knyttet til matriklen.

Jeg er utroligt glad for huset og jeg behøver ikke at være bange for at sidde i min ensomhed og trille tommelfingre. Familie og venner valfarter ud til mig for de synes alle der er så dejligt og at huset har en speciel atmosfære. Og det kan jeg kun give dem ret i.

Med venlig hilsen Gerd

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Hej Flemming

Vi er en stor familie med 8 sammenbragte børn, svigerbørn og 16 børnebørn, som alle elsker sommerhuslivet på Samsø. Vi havde længe haft et Ønske om enten at udvide vores sommerhus eller bygge et anneks for at skabe rum for disse besøg. Valget faldt på det sidste, da filosofien var, at den besøgende familie skulle kunne ha’ sit eget, ligesom vi ældre også gerne kunne få lidt ro ind imellem.

Vi startede så en større eftersøgning gennem diverse byggemarkeder og ved annonce-læsning. Valget faldt på Hornbæk-huset fra Nynorm. Det vigtigste for os var, at huset opfyldte kravet om nogle sovepladser (et lille soveværelse og hems til børn), en lille stue, hvor der var plads til bord og område for hygge og mulighed for tv-kikning. Endelig — og det var nok næsten det vigtigste — så havde huset en klassisk form og ikke den ofte sete, trykkede, lave byggemarkeds-form med lavt tag. Det var kort og godt et smukt hus.

Ved hjælp af børn og svigerbørn og diverse håndværkere er huset så etableret.

Huset står på en fast sokkel med 250 mm. isolering. Vi har ligeledes valgt at isolere huset med 100 mm i vaegge og 250 mm. i loft. Der har været tilknyttet elektriker og vvs, således at huset er gennemført med alle nødvendige elektriske installationer, varmvands-beholder, el-radiatorer, udtag til belysning, målertavle mm. Taget er Decra tagplader i samme farve som hovedhuset, ligesom vi har valgt den samme farve på ydervæggene som på hovedhuset. Indvendig er alt træværk lysnet, gulvet slebet af og ludbehandlet. Der er etableret et lille toilet med håndvask, ligesom der er etableret et lille “køkken” med køleskab og mulighed for at lave lidt kaffe mm. Fra hovedhuset er ført alle nødvendige installationer vedr. strøm og afløb.

Alt i alt fremstår huset som et meget smukt lille mini-sommerhus med navnet “Visse-Lulle”, og det matcher fint hovedhuset.

Huset står på en skrånende grund og fik således en temmelig høj sokkel-forkant. Vi har derfor kørt jord på og venter pt. på, at det såede græs skal fuldende det visuelle indtryk.

Endnu mangler huset at få etableret tagrender. Der er allerede forberedt med tagrende-nedløb og faskine. Endelig er vi ved at opføre et “skur” til havetraktor og redskaber op ad husets bagside.

Alt i alt — vi synes, at vi har fået verdens dejligste hytte – til vores brug.

Med venlig hilsen

Alice og Per Bjørn

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Hej Flemming

Hytten har en uvurderlig funktion i vores Labyrintpark.

Den Bliver brugt til salg af billetter, kaffe, the , slik, is kager o.s.sv. og til hygge og spil.

Jeg vedlægger vores brochure, så I måske kan danne jer et helhedsintryk.

Med venlig hilsen

Rømø lege og Labyrintpark

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Hej Flemming

Vi besøgte Nynorm, for at finde ud af, både hvad de havde af hytter, pavilloner og redskabsskure, da vi over en to årig periode, ønsker at bygge alle tre huse.
Først havde vi brug for et redskabsskur, og vores valg faldt på Træhytte Holmen, efter vi havde besøgt andre leverandører.

Vi fik en særdeles god vejledning om produkterne, og hvilke muligheder vi havde for at ændre de standardprodukter der var i kataloget.

Levering skete til tiden, om end det var kl. 21 en fredag aften.

Da vi pakkede det ud, lå fundamentsbjælkerne desværre neders, så vi måtte have det hele ind i garagen, da det var en regnfuld periode.

Det var nødvendigt, at kontakte Nynorm et par gange, da tegningerne var lidt svære at tyde, men når man så fik forklaret, hvordan det skulle være, gik det fint.

Dørene har været justeret nogle gange grundet det fugtige vejr, men ellers har der intet været i vejen med produktet. Alt var med fra starten og alle mål passede perfekt.

Jeg handler gerne igen med Nynorm, da jeg føler det er fagfolk der står bag produkterne og vejledningen.

Med venlig hilsen
Preben Eihilt

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Hej Flemming

Vi fik leveret Blokhus 2,25

Jeg skriver for at fortælle at jeg er yderst tilfreds med leveringen.

God chauffør

Husets kvalitet og tilpasninger meget tilfredsstillende.

Ikke noget men, men alligevel, hvad med rustfri skruer til terassebræderne.

En tilfreds handy man

Med venlig hilsen
Per Aarup

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Udtalelse af kunde)

Hej Flemming

Skruefundamentet har nu fået en overbygning:

Det er Nynorm byggesæt “Falster” jeg har samlet, nu mangler der bare tag og dør.


Det her er den primære grund til at jeg valgte denne leverandør: 

Trækvaliteten er så meget bedre end det skrammel som byggemarkederne tilbyder i deres byggesæt, både i snit (kernetræ, alt sammen) og harpiksindhold.

Det var den også for ti år siden da vi byggede et Anneks til sommerhuset.

Ti år senere fremstår tømmeret stadig som nyt. i sommer gav vi det træbeskyttelse fordi den brune farve var falmet, men det var egentlig ikke fordi træet var specielt udpint.

I begge projekter har vi strøget alle stykkerne med klar oliebaseret træbeskyttelse inden vi samlede dem. Ikke fordi træet specielt trænger, jeg har kun brugt ca. 8l til haveskuret, men fordi not & fer aldrig ser en pensel igen.

“Falster” kommer med en relativt tæt og spinkel bundramme der ikke egner sig til punktfundament. Jeg har lavet en ny af trykimprægneret og NTR-A mærket 4″x4″.

Der medfølger 90x18mm gulvbrædder og det er sikkert fint til et lysthus, men til et redskabsskur foretrækker jeg 50x150mm trykimprægneret (NTR-AB).

Varmt anbefalet.
PHK